Home

Welkom op de website van E.K.V. Beatrix. Wij doen aan vlakwater wedstrijdvaren en toervaren in kajaks en Canadese kano's. We zijn ook bezig met het opzetten van een kano-polo groep.

We zijn gehuisvest aan het Beatrixkanaal (industrieterrein De Hurk) in Eindhoven. 

Onze accommodatie heeft een kantine, botenloodsen, een krachtruimte, kleedkamers en douchegelegenheid.


Interesse ?

Surf verder of kom kennismaken op maandagavond vanaf 18.30 uur.(enkel zomertijd). Neem sportkleding en een handdoek mee (douchen !)

Je moet uiteraard kunnen zwemmen.

Meld je hier aan voor proefvaren

Vul dit formulier in als je lid wilt worden.


Kanovaren bij EKV Beatrix

Binnen EKV Beatrix wordt zowel het wedstrijdvaren als het toervaren beoefend.

Er is een enthousiaste jeugd-wedstrijdgroep waar nieuwe leden welkom zijn. Zeer ervaren trainers leggen de lat hoog, maar plezier in de sport en gezelligheid staan voorop.

De toervaarders zijn voornamelijk volwassenen, die naast de wekelijkse trainingen, in het weekeinde in binnen- en buitenland het water verkennen. Ook daar is ruimte voor nieuwe leden.

Beginners kunnen gebruik maken van materiaal van de vereniging, pas na een aantal jaar kopen de meeste leden en eigen boot.

Stand up paddlers (SUP) zijn ook van harte welkom. De club bezit geen SUPs maar voor Uw SUP hebben we wel stalling.

Kanovaren bij EKV Beatrix is niet duur


Sjors Sportief

Wij zijn ook onderdeel van het programma van Sjors Sportief, een initiatief dat duizenden kinderen in aanraking brengt met sport. 


E-mail: ekvbeatrix@dse.nl 
  

Tweets @ekvbeatrixEKV Beatrix WedstrijdLaatste Nieuws

 • Klusdag Op zaterdag 25-03 is de eerste klusdag geweest. Die dag hebben negen volwassen leden en twee kinderen het buiten terrein van de club schoon   gemaakt. Door het aantal vrijwilligers ...
  Geplaatst 3 apr. 2017 07:37 door Elly Onnekes
 • Kanopolo Hallo Allemaal,Sinds kort zijn we bezig met het opzetten van Kanopolo binnen Beatrix, we zijn al een redelijk eind op weg, maar het echte werk moet nog beginnen. Op ...
  Geplaatst 25 mrt. 2017 07:04 door Elly Onnekes
 • Klussen in de tuin Op zaterdag 25 maart van 10.00 tot 12.00 uur gaan we het buitenterrein bij het clubhuis netjes maken.Vele handen maken licht werk.Meld je hier aan.
  Geplaatst 17 mrt. 2017 02:25 door Elly Onnekes
 • Toervergadering op 13 maart Om de toerplannen voor 2017 vorm te geven is er op maandag 13 maart 2017 om 19:00 uur in het clubhuis een toeroverleg met de volgende agendapunten• Opening en ...
  Geplaatst 19 feb. 2017 03:47 door Elly Onnekes
 • Algemene ledenvergadering op 20 februari Alle leden, begunstigers en bijzondere leden van EKV Beatrix zijn uitgenodigd voor de Algemene Leden Vergadering op 20 februari 2017 om 19:30 in het clubhuis. De agenda voor de ...
  Geplaatst 9 feb. 2017 12:32 door Elly Onnekes
Berichten 1 - 5 van 40 worden weergegeven. Meer bekijken »