Sportvereniging van het jaar 2019

Hoera! Wij zijn Sportvereniging van het jaar 2019

Afgelopen maandag vond bij DOMUSDELA de Eindhoven SportAwards plaats. Bij dit evenement zijn wij uitgeroepen tot Sportvereniging van het jaar 2019! Iets waar wij onwijs trots op zijn. Naast de eervolle titel ontvingen we een geldprijs van € 3000,-. Met dit bedrag kunnen we veel mooie dingen doen voor onze club. Graag willen wij alle leden, vrijwilligers en bestuursleden hartelijk bedanken. Zonder jullie hadden we deze titel nooit kunnen winnen.

Andere prijzen

Naast de prijs voor Vereniging van het jaar werden tijdens het sportgala de SportAwards uitgereikt. Dit gebeurde in de categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent, Sportcoach en Unieke Sporter(s) van het jaar. Alle winnaars: van harte gefeliciteerd! Sportkampioenen ontvingen een sportpenning uit handen van wethouder Sport Stijn Steenbakkers, omdat zij in 2019 nationale of internationale successen hadden behaald. De Eindhoven SportAwards is een evenement van Eindhoven Sport, onderdeel van de gemeente Eindhoven.